Politika upotrebe kolačića

Obaveštenje o zaštiti privatnosti i kolačića

INTERNET PRAĆENJE I UPOTREBA KOLAČIĆA

Mi vrlo ozbiljno shvatamo zaštitu privatnosti kada prikupljamo, obrađujemo i koristimo Vaše lične podatke u sladu sa zakonskim pravima budući da želimo da se osjećate prijatno i sigurno koristeći našu web stranicu. Ova izjava o zaštiti podataka odnosi se na sajtove b2kapital.me, b2kapital.rs, b2kapital.si, b2kapital.hr, b2kapital.ba .

Ovaj sajt koristi tehnologiju kolačića za prikupljanje podataka o ponašanju posjetilaca. Ovi podaci prikupljaju se anonimno, u cilju korišćenja u marketinške svrhe i / ili optimizaciju sajta. Sve informacije o posjetiocima čuvaju se pomoću anonimnog ID-a posjetioca i mogu se objediniti u korisnički profil. Kolačići se mogu koristiti za ličnu identifikaciju posjetilaca i neće biti objedinjeni sa bilo kojim ličnim podacima. Prikupljanje i čuvanje podataka može biti odbijeno u bilo kom trenutku u pogledu naknadnih usluga.

Isključivanje kolačića

Privremeni kolačići potrebni za rad sajta

Ovi kolačići se automatski čuvaju na serveru za svakog korisnika kroz sistem sajta. Po pravilu, ako korisnik nije aktivan na sajtu 20 minuta, ti kolačići se brišu.

Promotivni kolačići

B2 Kapital koristi kolačiće i određene promocije koje se takođe čuvaju na kraju određene sesije (’’trajni kolačići’’). Ovi kolačići omogućavaju, između ostalog, da se određene promocije pojavljuju samo jednom, odnosno da se ne ponavljaju. Kolačići ostaju u Vašem pregledaču dok ih ne izbrišete. Naravno, pretrazivač možete podesiti tako da kolačići ne budu sačuvani na hard disku. Uputstva o tome kako da promjenite postavke kolačića možete pronaći u odeljku ,,Pomoć’’ Vašeg pretraživača.

© Copyright 2019 B2 Kapital d.o.o. All rights reserved.
Politika korišćenja kolačića
B2 Kapital koristi kolačiće (cookie) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa politikom korišćenja kolačića
Prihvati