Politika upotrebe kolačića

Obavijest o zaštiti privatnosti i kolačića


O ovoj politici kolačića

Ova Pravila o kolačićima objašnjavaju što su kolačići i kako ih koristimo. Trebali biste pročitati ova pravila da biste shvatili šta su kolačići, kako ih koristimo, vrste kolačića koje koristimo, tj. podatke koje prikupljamo pomoću kolačića i kako se te informacije koriste odnosno kako kontrolisati postavke kolačića. Za dodatne informacije o tome kako koristimo, pohranjujemo i čuvamo vaše lične podatke, pogledajte naše Pravilnike o privatnosti.

Možete u bilo kojem trenutku promijeniti ili povući svoj pristanak iz Izjave o kolačićima na našoj web stranici.

Saznajte više o tome ko smo, kako nas možete kontaktirati i kako obrađujemo lične podatke u našim Pravilima o privatnosti.

Vaš pristanak odnosi se na sljedeći domen: b2kapital.meŠta su kolačići?


Kolačići (eng. Cookies) su male tekstualne datoteke koje se koriste za čuvanje malih dijelova informacija. Kolačići se čuvaju na vaš uređaj kada se web stranica učita u vaš pretraživač. Ovi kolačići pomažu nam da ispravno funkcioniramo web mjesto, učinimo web mjesto sigurnijim, pružamo bolje korisničko iskustvo i razumijemo kako web mjesto funkcionira i analiziramo šta radi i gdje treba poboljšati.


Kako koristimo kolačiće?


Kao i većina internetusluga, naša web stranica koristi kolačiće prve i treće strane u brojne svrhe. Kolačići prve strane uglavnom su potrebni da web mjesto funkcionira na pravi način i ne prikupljaju nikakve vaše lične podatke.

Kolačići treće strane koji se upotrebljavaju na našim web stranicama uglavnom se koriste za razumijevanje izvedbe web mjesta, interakcije s našom web stranicom, održavanje naših usluga sigurnim, pružanje reklama koje su relevantne za vas i sve u svemu pružamo vam bolje i bolje korisničko iskustvo i pomoći vam da ubrzate buduće interakcije s našom web stranicom.


Koje vrste kolačića koristimo?


Bitno: Neki su kolačići ključni kako biste mogli doživjeti potpunu funkcionalnost naše web stranice. Omogućuju nam održavanje korisničkih sesija i sprječavanje bilo kakvih sigurnosnih prijetnji. Ne prikupljaju niti čuvaju nikakve osobne podatke. Na primjer, ti kolačići omogućuju vam da se prijavite na svoj nalog te dodate proizvode u svoju korpu i na siguran način.

Statistika: Ovi kolačići čuvaju informacije poput broja posjetitelja web stranice, broja jedinstvenih posjetitelja, koje su stranice posjećene, izvor posjete itd. Ovi nam podaci pomažu da razumijemo i analiziramo uspješnost web stranice i tamo gdje treba poboljšanje.

Marketing: Naša web stranica prikazuje oglase. Ovi kolačići koriste se za personalizovane reklame koje vam prikazujemo kako bi vam značilo. Ovi kolačići takođe nam pomažu da pratimo učinkovitost ovih oglasnih kampanja.

Informacije sačuvane u ovim kolačićima treći proizvođači oglasa mogu takođe koristiti za prikazivanje oglasa na ostalim web lokacijama u pretraživaču.

Funkcionalni: Ovo su kolačići koji pomažu određenim nebitnim funkcionalnostima na našoj web stranici. Te funkcionalnosti uključuju ugradnju sadržaja poput video zapisa ili dijeljenje sadržaja na web mjestu na platformama društvenih medija.

Postavke: Ovi kolačići pomažu nam da čuvamo vaše postavke i postavke pretraživanja poput preferencija jezika, tako da imate bolje i efikasnije iskustvo budućih posjeta web mjestu.

© Copyright 2019 B2 Kapital d.o.o. All rights reserved.