O nama

Kompanija B2 Kapital d.o.o. osnovana je u avgustu 2014. godine. U razdoblju do danas postala je lider u pružanju finansijskih usluga u naplati i upravljanju potraživanjima, uvodeći na tržište inovativni norveški model poslovanja.

Kao i naš osnivač, Grupa B2Holding ASA sa sjedištem u Oslu u Norveškoj, posebno smo usmjereni na poboljšanje likvidnosti naših klijenata otkupom otvorenih potraživanja, u čemu primjenjujemo međunarodnu stručnost i najbolje svjetske prakse Grupe, kao i iskustvo i profesionalnost naših zaposlenih. Prilagođavamo se tržišnim uslovima i zahtjevima klijenata, uvijek tražeći nove, inovativne alate i ideje kako bismo unaprijedili naše aktivnosti i efikasno i profesionalno upravljali vašim zahtjevima.

Klijentima koji imaju problema u ispunjavanju finansijskih obaveza pomažemo u prevazilaženju poteškoća i finansijskoj stabilizaciji. U nastojanju da pronađemo sporazum, nudimo fleksibilnost za otplatu dugovanja, uvijek koristeći individualan i etičan pristup i pokazujući najviši nivo razumijevanja za svakog pojedinca.

INFORMACIJE O DRUŠTVU:

Naziv kompanije: B2 Kapital d.o.o. Podgorica
Naziv djelatnosti: Kupovina i prodaja vlastitih nekretnina
Šifra djelatnosti: 6810

Lokacija: Trg Nezavisnosti 1/I , 81000 Podgorica, Crna Gora
E-mail: office@b2kapital.me

MB: 50706849   
PIB: 03011666

Banka: Addiko Bank Crna Gora
Račun: 555-9001558266-27

Direktor

Izvršni direktor

Kristina Marković

© Copyright 2019 B2 Kapital d.o.o. All rights reserved.
Politika korišćenja kolačića
B2 Kapital koristi kolačiće (cookie) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa politikom korišćenja kolačića
Prihvati